Bet�lt�s...
Betöltés...

Fogorvosi kezelőegységek a Chiranától

 

 

CHIRANA CHEESE Exclusive
Fogorvosi kezeleőegység

Chirana fogászati kezelőegység

A Chirana Cheese a fogászati munka minden területén még a legigényesebb vevők számára is megfelelő partner és egyben alkalmas általános és speciális fogászati beavatkozások elvégzésére. A fogorvosi kezelőegység padlóra szerelt, a köpőcsésze a székkel együtt mozog.
A egységkészülék fejlesztésénél hatalmas hangsúlyt helyeztek a fogászati munka során felmerülő fokozott higiénés követelményekre.
Az egyszerű tisztíthatóság, kezelhetőség, fertőtleníthetőség és a sima, varrásmentes svájci kárpit biztosítják a fertőzés lehetőségének megelőzését.

Chesee fogászati kezelőegység

A Cattani elszívó rendszeren kívül akár 8 kézidarabbal is felszerelhető, 6 kézidarabbal az orvosi aszatlon és 2 kézidarabbal az asszisztensi asztalon. Az orvosi asztal alsó illetve felső karos kivitelben készül. Egyedülálló módon az alsó karos (lógó tömlős) és felső karos kivitel kombinálható.A kézidarabok vízhűtése elktronikusan szabályozható.
Az orvosi asztal nagy rakodófelülettel rendelkezik, 6 kézidarabnak kialakított hely számos variációs lehetőséget ad, amely a kezelés közben a maximális komfortot biztosítja. A fóliás billentyűsor LCD kijelzővel és röntgenkép nézővel szolgál a kézidarabok funkcióinak vezérléséhez. A kezelőszék az orvosi  és az asszisztensi asztalról is vezérelhető.

Chirana Cheese nővérhívó


A befordítható köpőtál, autoklávozható kerámia tetőrésszel és az asszisztens karral akár 4 kézidarabig bővíthető.
A CHIRANA CHEESEhez alap kivitelben nyálszívó és exhausztor tartozik a berendezéshez. Igény szerint az automatikus víz dezinficikáló és dekontamináló berendezéssel illetve amalgám szeparátorral is bővíthető. Az asszisztens karra pusztert, polimerizációs lámpát vagy intraorális kamerát választhatunk. Az asszisztensi oldal fóliás billentyű soráról lehet vezérelni a kezelőszéket, a tálöblítést, a pohártöltést és adott esetben a fertőtlenítő rendszert.

 

Chesee fogászati kezelőegységChirana Cheese Effective 

Az alábbi menürendszerrel összeállíthatja  az Önnek megfelelő Chirana Cheese kezelőegységet: (klikkeljen a színekre)

 

 

Balkezes fogorvosi kezeőegység felár nélkül!

 Chirana hivatalos márkaszerviz
Chirana hivatalos márkaszerviz és bemutató terem!

Medical Plus Service Kft.
Orvostechnikai szakértelem