Bet�lt�s...
Betöltés...

 

A fogászati kezelőegység Szíve

A fogászati kezelőegység szíve a kompresszor. Ezért nagyon fontos, hosszútávra, előre gondolkodni a levegő sűrítő vásárlásakor. Hiába van hiper-szuper kezelőegysége, ha kompresszor nem a levegő igényhez lett kiválasztva, csúcsra van járatva, vagy olcsó silány minőség,  bármikor meg hibásodhat. Ilyenkor a rendelés megáll, mert sűrített levegő nélkül ,nincs mikromotor, nincs turbina, nincs puszter, nics depurátor, se nyálszívó…stb.

 
„ha nincs sűrített levegő, nincs rendelés”

 
De vanhelyette bosszankodás, mérgelődés, bizonytalanság. Mikor tud jönni a szerelő, megtudja-e azonnal javítani, honnan szerezzek csere kompresszort és vajon mennyibe fog kerülni?
Érdemes feltenni a kérdést:
Megérte?
Spóroltunk az olcsóbb kompresszoron ~100eFt-ot.
Jobb esetben 2 napot állt  a rendelés, presztizs vesztés, alkatrész, javítási költség stb.  MEGÉRTE???
Ugye hogy nem.
 

A kompresszorból mindig a minőségit válassza!!! Ez a gép szíve!

 

Nagyon sok kereskedő , műszaki képzettség nélkül ajánl kompresszort: „ez jó lesz már sok mindenkinek ilyen van,bevált.” szöveggel csőbe húzzák a fogorvosokat.  Ilyenkor nyugodtan kérdezzük meg, milyen referenciát tudnak mutatni, ki és mióta használ ilyen gépeket, kérjük el az adott ügyfél telefonszámát és kérdezzük meg a véleményét. Minden fogászati géptípusnak más a szállított levegő mennyiség és nyomás igénye. A megfelelő fogászati kompresszor kiválasztásához kérje szakember segítségét.