Bet�lt�s...
Betöltés...

 Apex Locator
ROOT PI

apex locator

 

A ROOT-PI gyökércsatorna bemérővel a gyökércsúcs akár 0,1mm pontosságú meghatározása is lehetséges. A vér és a nyál nem befolyásolja a mérés pontosságát. Az autoklávozható tartozékokkal elkerülhetők a keresztfertőzések. A tömör, stabil mégis könnyű készülék, nagyméretű LCD kijelzővel és egyszerű kezelhetőséggel. Az apex lokátorra 1 év teljeskörű garanciát biztosítunk.

 

 

Raypex 6


 

A Raypex 6 egyesíti a pontosságot a lehető legegyszerűbb kezelhetőséggel. Az új multifrekvenciás gyökércsatorna bemérő nedves környezetben is precíz mérési eredményeket biztosít, így biztosítva ezzel a pontos fogászati bevatkozásokat.
 

Az „apex zoom” az apikális konstrukció és a foramen apikale közötti szakaszt felnagyítva jeleníti meg, melyek a  színekkel párosítva egyértelmű információkat nyújtanak. Az elsőrendű 3D hatású színes érintőképernyő egyszerű kezelést biztosít.


A display – két színből és hangjelzésből választva – egyénileg variálható.
A beépített önellenőrzési funkció gyorsan kontrollálja a készülék és a kábelek állapotát.

Az összecsukható készülék rendkívül helytakarékos, súlya mindössze 350 g. Mérete összehajtva: 101 x 110 x 24 mm. Kinyitva: 101 x 110 x 97 mm. Akkumulátorról működtethető.

Garancia: 1 év (fél év a tartozékokra).