Bet�lt�s...
Betöltés...

Fogtechnikai Gépek

 

Indukciós melegítő mintázó- és acéleszközök számára

noflameplus

A NoFlame Plus a fogászati laboratóriumokban használatos Bunsen égők, alkohol és gázégők inteligens, hordozható alternatívája. Indukciós lapelven müködik, a viaszoló és egyébb fém műszereket egyszerűen a tekercs nyílásába kell helyezni, ahol az másodpercek alatt felmelegedik, minimális energia felhasználásával. Fontos és előnyös tulajdonsága, hogy nincs kockázata a megégésnek, és nincs tűzveszély. A melegítést egy érzékelő indítja be, amely az acéltartalmú műszerekre reagál.
A fogtechnikusok továbbra is használhatják a megszokott műszereiket a megszokott módon, és a viasz koromtól mentes marad. A fogorvosnak ezután nincs nyílt lángra szükségük, és így a műszerek, mint például a guttapercha csúcsok nem kormozódnak.

NoFlame Plus Technika adatai:

  • Hossz.x szél. x mag.:        198 x 85 x 82 mm
  • Tömeg:                              600g
  • Feszültség:                        230 V/ 50 Hz
  • Energiafogyasztás:           130W

 


 

Vákuumos keverő

Mini-Mix

A Mini-Mix Vákuumos keverő minden típusú gipszet, beágyazó anyagot és szilikont kiválóan elkever. Az egység robosztus felépítésű. A nagyteljesítményű vákuumszivattyú nagyon gyorsan létrehozza a magas szintű vákumot, amely a keverőedényt automatikusan a helyére rögzíti, így nem kell külön tartani.

 A berendezés nagyon egyszerűen kezelhető, de így is teljesíti a modern vákuumos keverőktől megkövetelt alapvető követelményeket. 5-féle méretű keverőedény közül választhatja ki a leginkább megfelelőt, így a kikevert anyagmennyiség gazdaságosan megválasztható. Az alapmodell falra szerelhető. Opcionális kiegészítőként asztali állvány is kapható.

 

Medical Plus Service  Kft.
Orvostechnikai szakértelem