Bet�lt�s...
Betöltés...

Intraorális Röntgenek

 

SATELEC X-Mind AC
Minőség az intraorális radiográfiában

inraoralis rontgen x-mind

Az új  Satelec intraorális fogászati röntgen megfelel a legutolsó EU direktíváknak, és a legmodernebb technológia jellemzi.


A legmagasabb fokú védelem
Az röntgen generátor öntött alumíniumból készült. Két ólom kollimátor és az expanziós ködkamra gondoskodik az orvos és az  asszisztens biztonságáról munka közben. A központi sugár szűrése - tiszta alumínium szűrővel - a páciens bőrének egyik legmagasabb fokú védelmét biztosítja ugyanis a röntgensugár forrás és a bőr között 31 cm távolság van.

Szabadalom
Az új mikroprocesszor-vezérlésű X-Mind időkapcsoló automatikusan kompenzálja az áramfogyasztást és módosítja az exponálás időtartalmát az egyenletes jó minőségű képek érdekében.

Minőség
A magas feszültség (70kV) és a pontos áramerősség (8mA) egy 0,7mm pontra fókuszált elektronsugarat hoz létre, ezzel a piacon elérhatő legjobb szürkeskálát biztosítja.  

A könnyed pozicionálás
Egyedülálló mechanizmusával rendkívül szabad mozgásokat tesz lehetővé, magasságban és mélységben állítható, ezáltal a fej egyenletes, pontos és szilárd pozicionálását biztosítja bármely fogászati röntgen készítésnél. 

 


 

 RXDC
Nagyfrekvenciás röntgensugár rádió távirányítóval

Intraorális nagyfrekvenciás röntgenek legújabb csúcstechnológiás készüléke az RXDC.
Multifunkcionális beállításoknak és a 0.4mm fókuszpontjának  köszönhetően csúcsminőségű képek készítésére alkalmas. Nagyfrekvenciás röntgensugár generátor minimalizálja a besugárzási időt, a 12" téglalap alapú tubus csökkenti az exponáláskor a bőrfelszint érő sugárzást. Ez garantálja a kiváló képet.

 
Az új fejlesztésű gömbcsuklós fejrögzítés kényelmes pozicionálást tesz lehetővé. 

A távkapcsoló rádiohullámok segítségével kommunikál, így bárhová elhelyezhető.

 

Medical Plus Service Kft.
Orvostechnikai szakértelem